marți, 21 februarie 2012

Revista Villa Design, pe iPad




Sanoma Hearst Romania a lansat prima revistă a grupului pe iPad. Este vorba despre Villa Design. Se poate descărca din iTunes pentru suma de 1.59 euro.

Despre revistă

Nu cred în moartea revistelor și nici în cotropirea lor de către tehnologie. Mă bucur ca încă sunt companii care lansează titluri noi, mizează pe hârtie, și mai ales că au curajul să lanseze titluri locale! Plus că încă sunt destui oameni dependenți de mirosul hârtiei.

Aici se încadreaza și revista Villa Design. Lansată ca o publicație dedicată specialiștilor, aceasta nu îi ocolește nici pe tinerii care vor să se lanseze în design, artă, arhitectură.

Ediția de decembrie 2011 - mai 2012 este dedicată stilurilor și are în centru două elemente care se bucura de admirația mea: Venera Arapu și casa ei din centrul Bucureștiului.

World Design Capital - Helsinki 2012: proiectul bianual World Design Capital a fost lansat în 2004 de către Consiliul Internațional al Societăților de Design Industrial. Anul acesta a venit rândul Helsinkiului.

Obsesia perfecțiunii cotidiene: un apartament de lux din București, amenajat în tonuri de alb și cu suprafețe transparente.

Inovații premiate: o selecție a produselor premiate în 2011 cu red dot design award.

Revista Villa Design costă 11.90 lei. O gasesti la chioșcuri.

Rasfoieste numerele 4 si 5 ale revistei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu