duminică, 11 martie 2012

În showroom la ferm Living și o poveste cu un vis


Azi vei vizita Danemarca, mai precis un showroom cu multe lucruri frumoase făcute în pur stil scandinav. ferm Living s-a născut dintr-o agenție de design grafic din Aarhus, Danemarca. Trine Andersen conducea pe atunci agenția. Și ca să vezi cum e soarta, o vizită întâmplătoare la un clavăzător a dus la ceea ce este acum ferm Living.






Viziunea: o mică pasăre, confuză pe creanga ei, fără să știe încotro să o apuce și Trine a știu atunci că trebuie să își urmeze visul și să creeze ferm Living. De atunci, adică din 2006, mica pasăre știe exact ce vrea și stă cuminte sus pe logoul ferm Living.






Mai precis, visul a început atunci când Trine își redecora casa. Căuta tapet cu model grafic și ori nu găsea ceva care să-i placă, ori ce găsea era prea scump. S-a gândit că poate nu e singura în situața asta, așa că agenția pe care o conducea s-a transformat firesc (bine, și cu ajutorul clarvăzătorului) în ferm Living. Prima colecție de tapet a fost un succes.

În prezent, ferm Living produce și comercializează fel de fel de obiecte, accesorii și decorațiuni pentru casă. Focusul fiind, bineînțeles, pe tapet la prețuri decente.

Produsele se găsesc în magazine din întreaga lume, dar și pe site. Da, livrează și în Ro, iar pentru amatorii de reduceri recomand secțiunea outlet.






Foto: ferm Living. Thank you!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu